Onderhoud alle merken

Alfa Motors is een allround onderhoudsspecialist. Inmiddels hebben wij al duizenden motoren in onze werkplaats gehad. En daarmee duizenden motorrijders veilig de weg op gestuurd. Wij onderscheiden ons van de grote motorzaken door ons uurtarief. Dit ligt aanzienlijk lager, omdat wij effectiever kunnen werken. En vaak genoeg nog betere kwaliteit in het onderhoud kunnen leveren. 

Heeft u uw motor nodig voor het woon-werkverkeer, dan is wellicht de Alfa Motors Snelservice een optie. Voor klein onderhoud en eventuele kleine reparaties kunnen wij er voor zorgen dat als u uw motor in de ochtenduren brengt, u de motor alweer in de middaguren op kunt halen. Vergeet niet om ons te bellen voor een afspraak. Wij werken met een keurige planning, zodat u weet waar u aan toe bent. 

Alfa motors onderhoud

Onze werkplaats en showroom. 

Netjes, opgeruimd en zeer gastvrij. 

Alfa Motors is zeker een bezoekje waard. Wij doen er alles aan om onze motoren zo mooi mogelijk in beeld voor u te brengen. Het is een prachtige open ruimte, waar u op uw gemak alle occassions kunt bekijken. Aansluitend aan de showroom bevindt zich onze werkplaats. Ook hier hebben wij alle aandacht voor netjes werken. Uw motor is tenslotte een waardevol object, waar velen een goed gevoel bij hebben. Zo gaan wij ook om met uw motor tijdens een onderhoudsbeurt of een (kleine) reparatie. 

Professionele planning. Afspraak = afspraak.

Binnen Alfa Motors werken wij met een professionele planning. Ons advies is om eerst even telefonisch contact op te nemen om een afspraak in te plannen en eventueel de werkzaamheden door te nemen. Telefonisch kunnen wij u direct aangeven of wij bijvoorbeeld de onderdelen op voorraad hebben of dat we dit even bij de importeur moeten bestellen. Tijdens het telefonisch onderhoud maken wij met u gelijk een goede afspraak. 

Kortom: Bij Alfa Motors bent u verzekerd van  zeer voordelige uurtarieven. Uurtarieven waarin wij enorm verschillen ten opzichte van de grote motorzaken. Bel gewoon eens naar Alfa Motors voor een kennismakingsgesprek en leg uw uitdagingen voor rond het onderhoud van uw motor. Gegarandeerd dat u net als onze bestaande klanten bij ons terugkomt voor onderhoud. 

Aanbieding van de maand!

Het motorseizoen gaat weer beginnen. Tijd om uw motor weer uit de stalling te halen. Maar eerst even langs Alfa Motors voor onze actie. Ons advies is om uw motor uitgebreid te laten controleren voordat u lange kilometers gaat maken. Uw motor heeft een tijdje stilgestaan, juist een reden om een kleine onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Als extra service controleren wij de motor op andere veiligheidsaspecten. Zo kunt gegarandeerd weer de eerste veilige en leuke kilometers maken. Alfa Motors is de regiospecialist als het gaat om vakkundig en voordelig onderhoud aan uw motor. 

Kleine onderhoudsbeurt

Nu een afspraak maken is
15% korting krijgen!

Contact opnemen

Adviseur: René Kraan

Tuinderij 11
2451 GG Leimuiden
info@alfamotors.nl
06-11729083
06-23546022