Professioneel schadeherstel. 

Bij Alfa Motors kunt u terecht voor vakkundig schadeherstel. Wij nemen zowel grote als kleine schades in behandeling. Naast particuliere schadeherstel verzorgen wij ook schadeherstel namens verzekeraars. In beide gevallen zorgen wij voor een duidelijke administratieve afhandeling. Bij de intake van een schade bekijken wij de algehele staat van een motor en komen met een gericht advies over de wijze van schadeherstel. Wij brengen uitgebreid in beeld hoe de schade zo effectief kan worden hersteld. 

Alfa Motors heeft ruime ervaring in het herstellen van grote en kleine schades. Ook als u als particuliere rijder een kleine schade heeft, kunnen wij dit soms met eenvoudige oplossingen prachtig weer in nieuwstaat brengen. 

Alfa Motors Schadeherstel

Hoe kan u uw schade bij ons melden?

Alfa Motors biedt een ruime dienstverlening als het gaat om het herstellen van een schade om uw motor. Wij bieden verschillende manieren om uw schade bij ons te laten herstellen:

  1. Aanzienlijk grote schade waarbij de motor niet meer rijdt
    In dit geval is het advies om telefonisch of per mail contact met ons op te nemen. In een gesprek zullen wij u een aantal gerichte vragen stellen over de soort schade en in hoeverre de verzekering een partij is bij het herstellen van de schade. In overleg kunnen wij er voor zorgen dat de niet meer functionerende motor opgehaald wordt. In dit geval zullen wij vooraf ook goede afspraken met u maken over het traject van het schadeherstel. 
  2. Aanzienlijk grote schade waarbij de motor nog wel kan rijden
    Het advies is om de motor, indien de veiligheidsomstandigheden dit toelaten, de motor langs te brengen. Ook hier is het verzoek om even telefonisch of per mail contact met ons op te nemen. Bij grote schades verzorgen wij voor een gedegen voorbereiding. 
  3. Middelgrote en kleine schades
    Vanzelfsprekend kunt u voor deze schades altijd even langsrijden. Het advies is wel om even van te voren te bellen, zodat wij rustig de tijd voor u kunnen nemen. Het beoordelen van schades heeft even tijd nodig, daar het niet uitgesloten is dat er ook verborgen schade is opgetreden. Op deze manier kunnen wij een eerste inspectie uitvoeren aan uw motor. 

De voordelen voor de keuze om de schade te herstellen van Alfa Motors is enerzijds de enorme ervaring en anderzijds de zeer voordelige uurtarieven. Uit geheel Nederland en Belgie worden motoren aangeleverd voor vakkundig schadeherstel aan motoren. 

Het toezenden van foto's

Indien u foto's wilt toezenden van de motor die u wilt verkopen, dan kunt u gebruik maken van de gratis software via WeTransfer.

Het verzoek is geen foto's direct aan ons te mailen i.v.m. de grootte van de bestanden. Zodra wij de foto's hebben ontvangen nemen wij contact met u op om een eventuele inkoop met u door te nemen. 

Aanbieding van de maand!

Het motorseizoen gaat weer beginnen. Tijd om uw motor weer uit de stalling te halen. Maar eerst even langs Alfa Motors voor onze actie. Ons advies is om uw motor uitgebreid te laten controleren voordat u lange kilometers gaat maken. Uw motor heeft een tijdje stilgestaan, juist een reden om een kleine onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Als extra service controleren wij de motor op andere veiligheidsaspecten. Zo kunt gegarandeerd weer de eerste veilige en leuke kilometers maken. Alfa Motors is de regiospecialist als het gaat om vakkundig en voordelig onderhoud aan uw motor. 

Kleine onderhoudsbeurt

Nu een afspraak maken is
15% korting krijgen!

Contact opnemen

Adviseur: René Kraan

Tuinderij 11
2451 GG Leimuiden
info@alfamotors.nl
06-11729083
06-23546022