Alfa Motors Inkooppunt

Uw motor verkopen zonder zorgen op een probleemloze veilige wijze. Vul het formulier in. 

Alfa Motors is sinds jaar en dag het inkooppunt in Nederland en Belgie voor motoren. Vele particulieren en motorzaken weten de weg te vinden als de motor overbodig is geworden en er niet meer actief mee wordt omgegaan. Staat uw motor al een tijdje stil en heeft u geen plannen meer voor actief motorrijden? Alfa Motors koopt uw motor in. Wij zijn een officieel inkooppunt van alle merken. Door onze decennia lange ervaring en actuele kennis van de motorbranche, kunnen wij u een gericht aanbod doen. In Nederland en Belgie staan wij bekend om onze gunstige voorwaarden, ons betrouwbare advies alsmede onze scherpe inkoopprijzen. Afhankelijk van de staat van de motor, het aantal kilometers en het merk / type doen wij een realistisch bod.

Hoe kunt u uw motor aanbieden bij Alfa Motors Inkooppunt?

Alfa Motors krijgt dagelijks vele motoren aangeboden. Uw adviseur is René Kraan, gerenommeerd motorkenner en dagelijks op de hoogte van de marktwaarden van de diverse motoren. Om u van een zo goed mogelijk inkoopadvies te voorzien, is het belangrijk dat u alle belangrijke gegevens aan ons meldt. Op basis van uw gegevens wordt een inventarisatie gemaakt en zal contact met u worden opgenomen. Tijdens dit (telefonische) gesprek worden vervolgafspraken gemaakt over het verdere inkooptraject. U dient de volgende gegevens minimaal aan te leveren:

  • merk en type
  • bouwjaar en kilometerstand
  • algemene staat en onderhoudshistorie (gedocumenteerd)
  • uw richtprijs 

Op basis van deze informatie zal Alfa Motors contact met u opnemen. Ook verzorgen wij eventueel voor transport van de ingekochte motor naar ons inkooppunt in Leimuiden. Alfa Motors zorgt voor een correcte en probleemloze afhandeling van de inkoop van uw motor. U bent verzekerd van een betrouwbaar inkoopadres, geen vreemde personen aan de deur, een originele RDW vrijwaring en een vakkundige administratie en financiele afhandeling. 

Het toezenden van foto's

Indien u foto's wilt toezenden van de motor die u wilt verkopen, dan kunt u gebruik maken van de gratis software via WeTransfer.

Het verzoek is geen foto's direct aan ons te mailen i.v.m. de grootte van de bestanden. Zodra wij de foto's hebben ontvangen nemen wij contact met u op om een eventuele inkoop met u door te nemen. 

Contact opnemen

Adviseur: René Kraan

Tuinderij 11
2451 GG Leimuiden
info@alfamotors.nl
06-11729083
06-23546022